Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

 

Wat een aangename verrassing was dit museum.
Een leuke,informatieve rondleiding.
Wat een mooie verzameling, watertanden van de aanwezige stukken.
Bas,het was leuk om naar je te luisteren.
Je hebt een prachtig museum opgebouwd.
Bijgevoegd, zoals afgesproken, het gebrandschilderde raam van Bogtman, dat ik heb gemaakt.
Vriendelijke groeten, Dirk en Tineke

Dirk Schoen - 03-05-2023 - 00:04

De glas in loodmusea in Nederland zijn schaars. Maar er is er weer een en wat voor een. Er staan redelijk wat ramen maar met name de kwaliteit van de uitvoeringen is uitzonderlijk. Er zitten echt gebrandschilderde meesterwerken bij van diverse beroemde glazeniers. We kregen een hartelijke ontvangst en privé rondleiding door eigenaar Bas. Zeker voor glasliefhebbers maar ook andere belangstellenden is het de moeite waard om dit unieke museum te bezoeken.
Ineke en Caspar Dingjan, Roosendaal, 26 november 2022.

Caspar Dingjan - 27-11-2022 - 09:40

De passie van eigenaar Bas - glazenier pur sang - was duidelijk te merken bij onze rondleiding gisteren in zijn mooie museum. Heerlijk als je met een vakman gedachtes kan uitwisselen over zijn vak! Boeiend ook om al die verschillende technieken te kunnen zien en verklaard te krijgen, het was zeer de moeite waard en we hebben genoten van zijn mooie verzameling.

frauke en eric veth - 07-11-2022 - 10:57

De reacties in deze eerste paar maanden dat we open zijn, zijn heel erg goed! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Kom vooral zelf kijken wat er te zien en te horen is, want museumeigenaar Bas Beckers weet heel veel te vertellen over glas in lood en de ramen die in het museum te zien zijn!
Graag tot ziens...

Mabel Egberink - 06-09-2022 - 20:13

Een absolute aanrader voor een bezoek! Schitterend mooie collectie gebrandschilderd glas in lood uit diverse tijd en stijl periodes. Waar de vriendelijke eigenaar je met heel veel kennis in rondleid en alles over verteld.

peter braune - 08-08-2022 - 11:24


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »